Funtasma.

Koľko toho viete o topánkach? Typy a slovná zásoba, ktorú stojí za to poznať.
23 listopada 2021
Sexy posteľné topánky.
12 grudnia 2021

Retro topánky sú v súčasnosti veľmi módne a opäť sa vracajú do obľuby, najmä preto, že mnohí stylisti sa vracajú k retro dizajnu. Topánky v tomto štýle spájajú eleganciu a klasický štýl. Retro modely topánok Funtasma dostupné v našom internetovom obchode určite potešia všetkých fanúšikov retro alebo gotického štýlu lolita.

Sexy retro topánky na každú príležitosť.

Značka Funtasma vytvorila nevšedné modely retro topánok, ktoré sa vyznačujú nápaditými vzormi a zaujímavým odkazom na dizajn obuvi módny v 20. rokoch minulého storočia. Topánky Funtasma majú nízky aj o niečo vyšší podpätok, takže si môžete vybrať ideálny model pre seba. Vyzerajú krásne, okrem iného: vysoké podpätky s malou platformou a remienkom umiestneným v hornej časti strednej časti chodidla CONTESSA-06. Topánky vďaka nemu perfektne sedia na nohe a chôdza v nich je veľmi stabilná. Tento model navyše kombinuje čiernu s bielymi prvkami a má zaujímavé ozdobné výrezy, charakteristické pre retro štýl. Jemne lesklá ekokoža dodáva týmto topánkam eleganciu a triedu. Skvele sa budú hodiť k malým čiernym šatám alebo večernému kostýmu.

Pre odvážnejšie dámy, ktoré milujú zaujímavé kombinácie vzorov a farieb, sa určite budú hodiť topánky Funtasma so vzorom odkazujúcim na Alicu v krajine zázrakov – CONTESSA-57. Na špičkách a na päte boli pridané malé očarujúce vzory priamo z pokrových kariet. Opätok je zdobený bielymi a čiernymi pásikmi. Svetlá podšívka vo vnútri topánok má tiež vzor so srdiečkom, srdiečkom, rýľom a žaluďom. Čierna ekokoža dokonale kontrastuje s týmito farebnými akcentmi.

Pre fanúšikov vysokých opätkov pripravila značka Funtasma nádherné čižmy na vysokej platforme – model ARENA-2012 svojim štýlom odkazuje na farebné a rozkošné cirkusové kostýmy. Čierne čižmy sú vpredu krásne zdobené zlatými prackami. Platforma a päta sú pozlátené a jemne sa trblietajú, vďaka čomu sú topánky ešte veľkolepejšie.

K akým štýlom sa retro topánky hodia?

Topánky v retro štýle sa budú skvele hodiť na večerný styling, ale aj na každodenné nosenie. Lodičky na nízkom podpätku a charakteristickým remienkom po členky sa budú dobre hodiť napríklad k dámskemu obleku. Vysoké podpätky a čižmy na platforme môžu byť zase dokonalým doplnkom klubových šiat. Topánky Funtasma budú skvele vyzerať aj na pole dance – model FLAPPER-168 s flitrami a strapcami spája originalitu a retro štýl. Lesklé flitre sa na umelom svetle krásne trblietajú a strapce sa pri tanci budú krásne hýbať. Napriek vysokému zvršku je tento model veľmi ľahký, vďaka odhalenému opätku a otvoreným špičkám.

Modely s očarujúcimi vložkami zase vyzerajú nádherne ku gotickým lolitkám klubovým stylingom – napríklad KITTY-32. Kitty topánočky sa vyznačujú asymetrickým podpätkom a pôvabnou mašľou umiestnenou na remienku vo výške strednej časti chodidla. Tento model dokonale zladí šaty alebo sukne s volánikmi a štýly s korzetom. Doplní očarujúci a ženský outfit, ktorý má tiež ružové akcenty.

Retro topánky, najmä modely od Funtasmy, majú veľa dekoratívnych prvkov. Preto stojí za to zamerať sa na jeden prízvuk – dekoratívne šaty a originálne topánky. Ostatné doplnky by mali byť tlmenejšie, pokiaľ náš styling nemá odkazovať na cosplay alebo dopĺňať umelecké vystúpenie. V obuvi sa oplatí zvoliť retro štýl, pretože je nadčasový a často sa vracia do módy. Vyzerá krásne s klasickými šatami a vždy bude módny, kombinuje klasiku a ženskosť.

Obzvlášť sa oplatí mať v šatníku čierne alebo biele a čierne lodičky na podpätku. Hodia sa k mnohým štýlom a spájajú eleganciu a nadčasovosť. Pre minimalistickejšie kreácie si môžete vybrať modely s výraznými farebnými akcentmi, ako sú zlaté, lesklé flitre alebo farebné vzory. Čierne topánky so zlatými akcentmi tiež rozbijú monotónnosť a urobia styling veľmi zmyselným a elegantným zároveň.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.sk/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
bootky