Sexy zimné topánky.

Sexy posteľné topánky.
12 grudnia 2021
Darčeky ku dňu žien.
6 marca 2022

Erotické a sexi topánky sa spájajú s posteľným či letným počasím. Veľmi zaujímavé návrhy na zimu pripravili aj značky vyrábajúce erotické a alternatívne topánky! Užite si krásne a jedinečné topánky aj v zime!

Zateplené čižmy na kline.

Vysoké opätky v zime nie sú dobrý ani bezpečný nápad. Ak si však v zime neviete predstaviť chôdzu na rovnej podrážke, určite si pozrite nádherné klinové modely od Demonie. Zateplené čižmy nad kolená nielen dokonale zvýraznia lýtko, ale predovšetkým perfektne sadnú na nohu. Topánky sú navyše zateplené kožušinou, ktorá zaisťuje pohodlie aj počas veľkých mrazov. Kožušina sa v ozdobnej podobe objavuje aj na leme topánok a dodáva modelu Camel zimný charakter. Zaväzovanie na prednej a zadnej strane zvršku dokonale zvýrazňuje tvar lýtka. Je to tiež skvelá alternatíva ku klasickému zipsu, ktorý sa zvyčajne nachádza na vnútornej strane topánok. Celok dopĺňa vysoký, no pohodlný klin s platformou. Vďaka mierne zvýšenej platforme je tento model obuvi mimoriadne pohodlný. Kliny majú za bruškou chodidla priehlbinu, ktorá pripomína pätu. Model Camel od značky Demonia má veľmi originálnu podrážku pôsobiacu ako kombinácia širokého podpätku a klinov. Vďaka tomu sú topánky aj napriek vysokej platforme opticky veľmi ľahké a ženské.

Platformové kliny v rockovom štýle.

Ďalším zaujímavým nápadom na zimnú obuv v originálnom štýle sú členkové čižmy so zaväzovaním, taktiež od značky Demonia. Model Kera sa hodí k obnoseným džínsom a asymetrickým, gotickým sukniam. Vďaka vysokej platforme a klinu topánky zoštíhľujú postavu a sú veľmi alternatívne. Pomerne ťažká podrážka ladí s kovovými prackami na členku. Predné šnurovanie odkazuje na klasické bovver čižmy, ktoré milujú punkeri aj gothici. Topánky budú ideálnou alternatívou k čižmám na vysokom opätku najmä pre ľudí, ktorí radi provokujú svojím vzhľadom.

Popínavé rastliny – ideálne na trochu teplejšiu zimu.

Ak zima nie je príliš tuhá, môžete si vybrať roztomilé popínavé rastliny z ekokože, pripomínajúce semiš. Dokonale sa budú hodiť k šatám alebo efektným overalom. Rozkošné popínavé rastliny, ktoré potešia svojou ľahkosťou? Vyberte si modely od Demonie, najmä tie v podobe čižiem – model Creeper-302 spája klasiku s alternatívnym vzhľadom, čo ženy milujú najviac! Efektná klinová podrážka má vpredu platformu, vďaka ktorej sú topánky mimoriadne pohodlné na nosenie. Charakteristické pozdĺžne drážky na platforme dokonale zoštíhľujú postavu a sú charakteristickým znakom tohto modelu obuvi. Creepers dokonale zapadajú do klasických a alternatívnych štýlov. V kombinácii s klasickými prvkami a gotickou atmosférou, napríklad čiernou sukňou s čipkou a koženým korzetom, budete vyzerať úžasne. Tento model popínavých rastlín je navyše ideálny na ľahkú zimu alebo jeseň. Takže sa nemusíte spoliehať na počasie vonku, aby ste si obliekli to, čo chcete vo svojom milovanom alternatívnom štýle!

Čižmy v glamour štýle.

Čoskoro sa blíži Silvester – čas zábavy so šampanským a sexi outfitov! V krásnych šatách s flitrami alebo v úžasnej kombinéze s otvoreným chrbtom budete určite chcieť, aby vaše topánky ladili s celým stylingom. Ak sa vám nechce brať prezúvanie do klubu alebo reštaurácie, určite si prezrite ponuku Pleaser – model Fascinate vás naozaj zaujme kombináciou pohodlia a sexi elegancie. Napriek vysokému podpätku, posiatemu krásnymi trblietavými kryštálmi, sú tieto čižmy veľmi pohodlné, a to všetko vďaka platforme umiestnenej na brušku chodidla. Má veľmi dekoratívny charakter, pretože vo vnútri je pásik osadený zirkónmi. Nad a pod ňou je pokovená plošina. Zvršok je vyrobený z veľmi mäkkej ekokože, ktorej textúra pripomína semiš. Krásne zvýrazní nohy a objíme lýtko, aby ho ešte viac zvýraznili. Nohy sú tiež chránené proti chladu, no celý strih topánok a ozdobné prvky znamenajú, že sa v takýchto čižmách môžete ľahko ukázať, aj keď máte na sebe naozaj ozdobný outfit.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.sk/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
bootky