Darčeky ku dňu žien.

Sexy zimné topánky.
5 stycznia 2022
Hypersexualita, čo to je?
23 sierpnia 2022

Čoskoro oslávime Deň žien v Poľsku. Prvýkrát sa oslavoval 8. marca 1910, takže v roku 2022 bude jeho 112. výročie. Hoci vo svojej pôvodnej verzii išlo o americký sviatok, mal ohlas aj v našom kultúrnom okruhu. Toto obdobie malo kedysi úplne iný význam, ako má v súčasnosti. Pred viac ako 100 rokmi mala za cieľ propagovať myšlienku ženských práv a vybudovať sociálnu podporu pre všeobecné volebné práva pre ženy.

Deň žien je v súčasnosti oficiálnym sviatkom v Albánsku, Alžírsku, Arménsku, Azerbajdžane, Bielorusku, Bosne a Hercegovine, Brazílii, Bulharsku, Burkine Faso, Kamerune, Číne, Kube, Laose, Kazachstane, Kirgizsku, Macedónsku, Moldavsku, Mongolsku, Čiernej Hore, Poľsku. , Rumunsko, Rusko, Srbsko, Tadžikistan, Ukrajina, Uzbekistan, Vietnam, Taliansko, Zambia a Tunisko.

Muži potom obdarúvajú ženy, ktoré poznajú – matky, manželky, partnerky, kamarátky – kvety a drobné darčeky.

V Taliansku dostávajú ženy strieborné vetvičky akácie. Strieborné akácie a čokoláda sú tiež najbežnejšími darčekmi v Rusku.

V Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Brazílii, Chorvátsku, Čiernej Hore, Rumunsku, Moldavsku, Macedónsku, Slovinsku, Srbsku a Maďarsku dostávajú kvety najčastejšie ženy. Niekedy zamestnávatelia obdarúvajú aj svojich zamestnancov. Učitelia často dostávajú darčeky od svojich žiakov.

V Poľsku sú veľmi obľúbeným darčekom aj kvety, hlavne tulipány, čokolády a v minulosti pančucháče.

No, samozrejme, tento deň môžete stráviť aj tradične. Je to však tiež ideálny čas na oživenie erotického aspektu života. Mnohí z vás sa pýtajú, ako môžete prekvapiť svoju ženu. Dúfam, že vám tento článok aspoň trochu pomôže pri plánovaní prekvapenia pre vášho blízkeho na 8. marca.

1. Spoločné trávenie času.

Žiaľ, nie je novinkou, že v dnešnej dobe na seba nemáme veľa času. Všetci sú zaneprázdnení, práca, domov, deti. Ženy sa stále musia starať o školu, deti, upratovanie a nemajú čas ani na domáce SPA. Blížiace sa prázdniny sú ideálnou príležitosťou stráviť spolu čas a odložiť všetky veci bokom. Zorganizujte starostlivosť o deti, pozvite svojho blízkeho na večeru alebo do kina. Možno je niečo, čo spolu radi robíte, ale kvôli potkaním pretekom na to nemáte čas. Garantujem, že takéto rozptýlenie bude perfektným darčekom.

2. Erotický gadget

Už dlho rozmýšľate, či investovať do hračky do spálne. Choďte do sexshopu, tam vám kvalifikovaní predajcovia určite poradia. Naše stacionárne showroomy sa nachádzajú v 10 mestách v Poľsku. Ak sa však s návštevou príliš hanbíte, môžete navštíviť aj internetový obchod. www.venus.net.pl Postarajte sa o svojho partnera. Dajte jej prvý vibrátor alebo klitorisový masér. Masážna sviečka môže byť tiež vašou prvou jemnou voľbou. Ak investujete do nejakého dobra pre váš vzťah, noci budú určite príliš krátke a spokojnosť na maximálnej úrovni.

3. Sexy večer

Ide o ideálnu možnosť pre páry, ktoré sú už v oblasti sexu na vyššej úrovni. Okolo 8. marca organizujú swingeri alebo fetiš kluby vždy skvelé stretnutia a párty. Informácie o nich vám určite poskytne ujo Google. Každý si určite nájde niečo pre seba. Sú udalosti s miernejšou i ťažšou atmosférou. To prvé bude ideálne pre ľudí, ktorí by chceli takéto miesto navštíviť prvýkrát. To posledné si môžu ľahko vybrať ľudia, ktorí takéto akcie často navštevujú. Myslím, že na túto voľbu ku dňu žien budete ešte dlho spomínať.

4. Vzrušujúce spodné prádlo

Ďalším klasickým darčekom je zmyselná bielizeň, ktorú bude vaša priateľka či manželka nosiť špeciálne pre vás a možno, ktovie, vám dopraje parádny striptíz, ktorý určite skončí v spálni množstvom ohnivého a nezabudnuteľného sexu. Náš obchod vám samozrejme pomôže s výberom. Nájdete tam množstvo známych značiek a určite vám ani jedna nepadne do oka.

Ako vidíte, existuje mnoho spôsobov, ako stráviť Deň žien. Toto je len niekoľko návrhov, ktoré môžete použiť. Vždy sa oplatí oslavovať každý spoločne strávený čas. Bez ohľadu na to, ktorú možnosť si tentokrát vyberiete, jedna vec je vždy pravda. Všetko bude skvelou voľbou len vtedy, ak to bude sprevádzať veľa dobrých a teplých slov. Ak ste ešte nepovedali „Milujem ťa“ „Si krásna“ „Záleží mi na tebe“ „Mám tú najúžasnejšiu ženu na svete“, teraz je ten správny čas. Ak sa vo svojom vzťahu cítite dobre, sebavedomo a bezpečne, každý deň bude vaším dňom žien. Nezabudnite na to. Skúste urobiť tento deň naozaj výnimočným.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.sk/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
bootky