Čierne matné čižmy nad kolená – Adore-3028

Láska je možná.
13 kwietnia 2023
Démoni v odtieňoch ružovej
17 maja 2023
Vždy som sníval o tomto fenomenálnom modeli! Úprimne vám poviem, že v tomto prípade vaše schopnosti zrazu stúpajú spolu s výškou topánky – čokoľvek v nich robíte, vyzerá úžasne! Osobne som sa rozhodla pre matný čierny materiál - aby boli o niečo "jemné" ako svietiaci model (teraz mi je známa ich krása, šúcham si ruky o lakovanú variantu). Vážne – ak nemám energiu na tréning – stačí si obuť silové topánky a cítim sa ako exo kráľovná a chcem sa rozhojdať! Z čista jasna mi spadli, keď som si zlomil palec na nohe a musel som sa pripraviť na súťaž - keď som si obúval topánky, zabudol som na zranenie (samozrejme, to sa nedá, neberte si môj príklad a starať sa o svoje zdravie). Prečo inak milujem tieto topánky - okrem ich fenomenálneho vzhľadu? Sú naozaj pohodlné - materiál, z ktorého sú vyrobené, nie je príliš hrubý, nie tuhý ani masívny, ale je celkom ľahký, takže topánky perfektne sadnú na lýtko, koleno aj stehno - a hlavne - môžete ich normálne nosiť. hýbať nohou, otáčať kolenom, či dokonca robiť drepy - a trochu som sa bála efektu "drevenej nohy" - a to som nemala :). Navyše vyzerajú nádherne v dynamickom exo hard a romantickom exo flow. Sprevádzali ma ako počas môjho vystúpenia na tetovacom zjazde v rockovej verzii, tak aj počas súťaže v romantickej úlohe. Preto si myslím, že si získajú srdcia nás všetkých – bez ohľadu na choreografické preferencie. Čo sa týka chráničov kolien - osobne ich nepoužívam, keď je to možné - jednoducho narúšajú moju estetiku - a tieto topánky ich vôbec nepotrebujú, ak nerobíte šialené skoky - koleno nie je holé, takže nie Nedopadá na zem, a preto vám nebráni v pohybe. Ak však potrebujete väčšiu ochranu – ja osobne si obväzujem kolená a obúvam topánky – to je ono! Pre mňa je to dostatočná ochrana - a v mojom prípade by som chrániče pod topánky nezmestila - ale to je individuálna záležitosť typu postavy.

Suma sumárum - sú to jedny z najpohodlnejších topánok, aké som kedy mal - a pridávajú silu počas tréningu, sebavedomie počas súťaží a zručnosti vo vašej fantázii. Motivujú k tancu, vyzerajú ako milión dolárov - sú pohodlné, pohyblivosť kolien je úplne dostatočná a ochrana kolien je dostatočná, ak nerobíme super bláznivé triky so silnými pristátiami. Pracky sa nevyzúvajú, šírka topánky sa dá prispôsobiť šnúrkami. V tomto prípade volím veľkosť 38 – aj keď nosím topánky Adidas veľkosť 39 – oplatí sa však skontrolovať, či si vo vašom meste môžete konkrétny model vyskúšať – možno je vo vašom meste predajňa Venus? Ak uvažujete o kúpe týchto topánok - kliknite, objednajte a vitajte v novej exo dimenzii.

Topánky Adore-3028 si môžete pozrieť tu:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.sk/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
Martyna Zawadzka