Démoni v odtieňoch ružovej

Čierne matné čižmy nad kolená – Adore-3028
17 maja 2023
Žiadame viac.
20 maja 2023

Ahojte Bootkomaniaci! Toto je váš Angelpolishgoth. Dnes uvádzam popis mojich niekoľkých obľúbených párov topánok Demonia.

VYSOKÉ TOPÁNKY CAMEL-311 ČIERNE KOLENÁ Dostupné v niekoľkých farbách, počnúc klasickou bielou, cez pastelovú paletu, končiac výraznou čiernou. Platformy budú ideálne na zimné prechádzky a dokonca aj na vonkajšie stretnutia. Je len na vás, aký charakter dáte našim čižmám.
VYSOKÉ TOPÁNKY CAMEL-300 VINYLOVÉ KOLENÁ Zmyselné platformy dostupné v koži (vegan-friendly) a pútavom lesku. Topánky, ktoré vytvárajú kúzlo prekvapivého a pútavého štýlu. Vďaka nim sa každý Silvester či festival skončí spokojnosťou s vydareným stylingom.
SHAKER-52 ČLENKOVÉ TOPÁNKY Tieto skvelé topánky sú super mäkké a pohodlné na chôdzu po celý deň. Sú ideálne na začatie vášho dobrodružstva s platformami. Pohodlie chôdze v kombinácii s klasickým štýlom vytvárajú alternatívny štýl. Topánky dostupné v mnohých farbách a materiáloch. Nečakajte, objednajte ešte dnes!
TOPÁNKY NA PLOŠINE SWING-230G Dáte si srdce na rukáv a potom ho zazipsujete! Sladká cukrová vata pre naše srdcia, s ružovým zvrškom a pásikmi v tvare srdca. Prekvapivá iskra, ktorá neunikne nejednej tvári. Perfektné klubové topánky Fairycore! Dostupné v matnej a lesklej verzii. ​
TOPÁNKY na platforme WAVE-48 Hľadáte jemné platformy v štýle Mary Janes? Alebo možno vaše oči zablúdia k letným topánkam vhodným na rôzne festivaly? Wave-48 si nájde špeciálne miesto vo vašom srdci! Nájdete ich v ružovej a čiernej farbe. Dodajte svojmu vzhľadu šmrnc!
V obchode bootky.sk si môžete kúpiť všetky modely DEMONIA. Srdečne vás pozývam na prehliadanie webovej stránky. Pre viac inšpirácie navštívte môj Instagram. Angelpolishgoth

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.sk/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
Martyna Zawadzka