Odvážne topánky pre Dominatrix.

Topánky Demonia – vyjadrite sa jedinečným spôsobom.
17 lipca 2023
Demonia. Jediný svojho druhu.
2 października 2023

Domina má ostrý štýl a zároveň veľa tajomstva. Je panovačná a miluje sexi oblečenie. Latex a koža – to sú hlavné materiály, z ktorých sa vyrábajú topánky pre silné ženy. Lesklé čižmy budú perfektné v kombinácii s BDSM outfitom alebo priliehavým korzetom. V tomto článku vám ukážeme, ktoré topánky typu domina sú naozaj must-have!

Lesklé čižmy na vysokom podpätku.

Tieto čižmy rozkričia slasťou nielen vašu polovičku – model Scream od značky Devious je zaujímavou kombináciou veľmi vysokého rozšíreného zvršku s kovovým podpätkom. Lesklý zvršok z ekokože krásne zvýrazní nohy a ladí s ostatnými prvkami outfitu dominy, tiež z tohto materiálu. Vysoký podpätok nad 15 cm dokonale zoštíhľuje nohu. Tento model obuvi je navyše silne ohnutý tesne nad pätou, čo posúva nohu výrazne dopredu. Vďaka tomuto polohovaniu chodidla je lýtko ešte viac zdôraznené a napäté. Celok skvele dopĺňajú ostré hroty. Zvyšujú mužskú fantáziu o ženskej nadvláde a zoštíhľujú chodidlo.

Šnurovacie členkové čižmy na vysokom podpätku.

Veľmi sexi môžu pôsobiť aj členkové čižmy, najmä ak majú vysoký opätok. Kravata vpredu pripomína erotický korzet. Model Seduce zaujme nielen veľmi efektným zaväzovaním v prednej časti zvršku, ale aj lesklým materiálom, z ktorého je vyrobený. Lesklá ekokoža sa perfektne hodí k sexi latexovému oblečeniu. Vzhľad dominy navyše zdôrazňujú tri opasky s kovovými prackami a špicaté špičky topánok. Zvršok siaha až nad kolená, vďaka čomu táto obuv dokonale zvýrazní lýtko a objíme stehná. Pripomínajú veľmi erotické a atraktívne pančuchy, ale vo forme vysokých topánok. Celok skvele dopĺňa vysoký ihličkový podpätok.

Nemožno ignorovať ani topánky Pleaser – model Adore má všetko, čo skutočné dominy hľadajú. Zvršok z ekokože má streč, vďaka čomu krásne sedí a zvýrazní lýtko. Zaväzovanie v prednej časti zvršku pripomína tesný korzet. Spája sa aj s niektorými BDSM fantáziami, a preto je tento model topánok taký erotický a sexi. Domina musí cítiť nad svojím partnerom kontrolu a byť nad ním, preto majú tieto krásne čižmy aj vysoký opätok a platformu. Opätok aj platforma sú rovnako ako celý zvršok z lesklého čierneho materiálu. To zasa zoštíhľuje nohy a opticky pridáva pár centimetrov na výške.

Nielen latex.

Topánky pre dominy ponúkajú aj o niečo ľahšie varianty, ako sú sandále. Takúto ženu však nepoteší jednoduchý model – ona je predsa tá, ktorá musí dominovať. Aby ste sa cítili naozaj mohutne, môžete si vybrať model Bond Girl tiež od značky Pleaser. Tieto ľahké a veľmi ženské sandále potešia nielen výškou opätku, ale predovšetkým svojim vzhľadom. Namiesto klasického ihlového podpätku majú prekvapivý opätok v tvare hlavne pištole. Tento skutočne úchvatný model má tiež vysokú platformu v strednej časti chodidla, vďaka čomu je chôdza oveľa jednoduchšia, no zároveň pôsobí dominanciou. Veľmi ozdobný podpätok dokonale kontrastuje s priehľadnými remienkami, ktoré sú prakticky neviditeľné. Je to pocit, akoby sme chodili len po podrážke.

Pre fanúšikov neprehliadnuteľných modelov a klasiky budú skvelou voľbou podpätky značky Devious. Model Domina má klasický tvar so zúženou špičkou. Celé je to veľmi klasické, až po zapínanie pri členku. Má podobu širokého opasku s dvoma kovovými prackami. Obuv je dodávaná aj s ďalšími dvoma vymeniteľnými prackami, ktoré trochu zreteľnejším spôsobom odkazujú na vzhľad pút. Tieto remienky možno použiť nielen na podopretie členku – v kritickom bode predohry ich možno použiť ako putá na obmedzenie vášho milenca. Pomôžu vám v tom visiace zámky s kľúčmi a reťazami.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.sk/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
bootky