Demonia. Jediný svojho druhu.

Odvážne topánky pre Dominatrix.
5 sierpnia 2023
Demonia – alternatívna obuv pre odvážne ženy.
4 października 2023

Pleaser je spoločnosť, ktorá je jedným z hlavných distribútorov obuvi na pole dance a ďalších. Sídli v USA a odtiaľ dostávame objednávky. Ide o spoločnosť s dlhoročnými skúsenosťami a veľkou prestížou. Venujú veľkú pozornosť detailom. Ako o sebe hovoria, ich topánky sú veľmi solídne vyrobené, takže vydržia večnosť. Medzi ich známe značky patria: Bordello, Devious, Pin Up, Fabulicious a Demonia.

Každý z nich je niečím výnimočný. Demonia je predovšetkým stelesnením korenia a nevšednej elegancie. Toto je voľba pre ľudí, ktorí hľadajú jedinečnú a alternatívnu obuv. Uspokojí zákazníkov s najnáročnejším vkusom. Vyrábajú pánsku a dámsku obuv. Väčšina párov je vyrobená z vegánskej kože, ktorá je v dnešnej dobe vynikajúcou voľbou. Zákazníci čoraz viac dbajú na výrobu, ktorá je v súlade s prírodou, a to tu funguje perfektne. Exkluzivita a široký výber uspokojí každého fanúšika.

Charakterizovať vlastnosti značky Demonia je veľmi ťažké. U nás nájdete topánky na širokej hrubej platforme, ale aj čižmy v štýle čižiem, vysoké, členkové, čipkované alebo na zips. Aj elegantné, aj o niečo menej elegantné. Sortiment je veľmi široký, zahŕňa punkové topánky, creepery, tenisky, kybernetické topánky a tie najpohodlnejšie s rovnou podrážkou. Demonia nám dnes ukazuje, že tento štýl môžeme využiť pri aranžovaní oblečenia. Doplnky ako topánky sa k tomu perfektne hodia. Často je to obuv, ktorá sa hodí ku gotickému, tmavému punkovému štýlu a podobným štýlom. Častokrát ľudia, ktorí sa rozhodnú pre kúpu takýchto topánok, si topánky jednoducho stotožnia so svojím prístupom k životu a prispôsobia ho svojej subkultúre. Prvou asociáciou po prečítaní slova Demonia je všadeprítomná čierňava, šero, tma. Niekedy to potvrdzujú aj udalosti, na ktorých tieto topánky vedú. K zahraničným patria: Wave Gottik Treffen, Amphi Festival, Castle Party atď. A v Poľsku sú rôzne druhy fetišmánií, koncerty a punk-gothic festivaly.

Ako povedala Coco Chanel: „Móda sa mení, štýl zostáva.”

Všimli sme si, že táto značka v našich objednávkach láme rekordy obľúbenosti. Existuje len málo obchodov, stacionárnych aj internetových, ktoré sa môžu pochváliť takým výberom ako bootky. V našich showroomoch si môžete vyskúšať topánky a získať pomoc od ľudí pracujúcich v predajni. Je to veľké pohodlie vzhľadom na to, že si takú topánku môžete ohmatať, pozrieť sa, ako vyzerá, prejsť sa a rozhodnúť sa, či si ju kúpite.Na našej stránke je tabuľka, ktorá vám pomôže vybrať veľkosť. Veľmi zaujímavou vecou je, že je napísaná aj váha topánky. Niekedy si zákazníci všímajú aj takéto maličkosti, a preto im naša obľúbená značka vyšla v ústrety.

Zákazníci, ktorí už vlastnia obuv Pleaser od Demonia, sú nadšení. Nižšie sú uvedené niektoré citované názory:

„Som stála zákazníčka, objednala som si tri páry a neviem povedať, s ktorými som najviac spokojná. Každému z nich vyhovuje iný štýl. Sú skvelí”

„Napriek neohrabanému vzhľadu sú topánky veľmi pohodlné. Boli profesionálne vyrobené a nenesú ani známky používania niekoľko mesiacov.

„Topánky sa na prvý pohľad zdajú ťažké a nepohodlné na každodenné nosenie. Ale keď si ich dáte na nohy, vôbec to necítite.“

Ako je vidieť vyššie, spotrebitelia si túto tmavú obuv pochvaľujú. V našej galérii si môžete pozrieť topánky v každodenných štýloch, ktoré nás môžu inšpirovať do budúcnosti. Ak máte naše topánky, odporúčame vám poslať svoje fotografie na galeriabootky@gmail.com. Ako odmenu dostanete zľavu a vernostnú kartu. Pozrite si aj webovú stránku. Veľmi často existujú zľavy a akcie, ktoré vám umožnia kúpiť naše topánky za skutočne výhodné ceny.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.sk/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
bootky