Demonia – alternatívna obuv pre odvážne ženy.

Demonia. Jediný svojho druhu.
2 października 2023

Demonia je stelesnením sexi a dominantnej Divy v ženskom alebo mužskom prevedení. Alternatívne topánky Demonia sú ako stvorené pre tmavý look, ale aj pre agresívne štýly. Sú dostupné s hrubou podrážkou, platformou a ihlou. V každej verzii nás zažiaria svojím originálnym a nevšedným štýlom. Vytvoria vzhľad dravej mačky, ktorá miluje nadvládu a ostrý, kontroverzný vzhľad.

Kolekcia Charade – cvočky, bodce a sexi šnurovanie

Čižmy a čižmy z kolekcie Charade sa dokonale hodia k štýlu gotických lolitiek a alternatívnych žien a mužov, ktorí milujú tmavý štýl. Čižmy Demonic Charade sa vyznačujú veľmi zaujímavou kombináciou šnurovania vpredu s čipkovanými ozdobnými prvkami na prednej časti topánok a dokonca aj na päte. Dodatočné prúžky a cvoky rôznych tvarov im dodávajú steampunkový štýl a sú veľmi agresívne. Hroty na pätách a bokoch dokonale ladia s matnou ekokožou. V ponuke sú aj čižmy z lakovanej kože, ktorá pripomína vysoké čižmy na tanec pri tyči. V tejto verzii sú však nielen veľmi sexi, ale aj odvážne. Zdôraznia sexepíl, ale odhalia aj temnú dušu – skvele dopĺňajú gotický a punkový štýl.

Jedinečné popínavé rastliny Demonia

Crepers sú obľúbené alternatívne topánky, ktoré milujú najmä fanúšikovia gotického štýlu lolita. Charakteristická hrubá podrážka na platforme napodobňuje školskú obuv z anime – nenechajte sa však zmiasť ich zdvorilou formou. Demonia’s Creepers majú v sebe veľa temnoty. Hroty na spone alebo Ball Gag, odkazujúce na BDSM, zdôrazňujú ich alternatívny charakter. Sú to topánky s charakterom pre ľudí, ktorí za svojím mierne zdvorilým vzhľadom skrývajú skutočný náskok.

Damned by Demonia – gotické členkové čižmy s prackami

Vysoké členkové čižmy s prackami Damned budú dokonale odrážať dravý vzhľad. Sú tiež dokonalým doplnkom cyber gotického štýlu. Pracky s kovovými prvkami vyzerajú veľmi alternatívne a zdôrazňujú ich trochu ťažký charakter, rovnako ako vysoká hrubá platforma. Napriek mnohým prackám a hrubej podrážke nestrácajú na sexepíle – objímu lýtko, zvýraznia jeho tvar a dokonale vytvarujú postavu. S nohami pevne na zemi sa v nich stále cítime veľmi sexi.

Vysoké podpätky, kožušina a leopardí vzor – ženské doplnky v alternatívnom štýle

Demonia ponúka aj krásne vysoké podpätky v alternatívnom štýle. Opätok v tvare kosti, kovové lebky, bodkované ihličky s leopardím vzorom – tieto prvky dodávajú sexepíl bez toho, aby ich pripravili o charakteristický šmrnc značky. Vysoký opätok s platformou im dodáva nevšedný a ženský vzhľad, ktorý v kombinácii s ostňami a prackami dokonale zapadne do alternatívneho štýlu.

Ponuka alternatívnych topánok Demonia zahŕňa modely na ihličkách, čižmy s cvočkami, popínavé topánky na platforme, šnurovacie topánky a klinové mulice. Všetko vyrobené v konzistentnom, veľmi tmavom a originálnom štýle, ktorý si alternatívni ľudia zamilujú.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.sk/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
bootky