Ako prebudiť svoju ženskosť?

Tréning všímavosti.
10 września 2023

Názov je dosť silný, prečo sa hneď zobudiť?

Vieme predsa, že žena je ženská, pretože jedno slovo pochádza z druhého. Nie je to však vždy tak, bohužiaľ sme čoraz viac mužnejší a je to vidieť na každom kroku. Ak je pre vás slovo „zobuď sa“ príliš silné, rovnako dobre poslúži aj slovo „Pamätaj, ako byť ženou“! Nájdite svoj sexepíl!

Ženy si v dnešnej dobe dokážu poradiť so všetkým a to je veľmi dobre, stávajú sa samostatnými a sebestačnými. Zabúdame na sukne, pančuchy, make-up, vysoké opätky a starostlivosť o seba. Niekedy v takýchto prípadoch chlapi nemajú miesto a čas ukázať alebo prezentovať svoju mužnosť. Keď sa rozbije kohútik v kúpeľni, nechajte ho opraviť chlapovi, namiesto toho, aby ste ho opravovali sami. Ak sa chystáte rúbať strom a viete, že by ste s tým urobili skvelú prácu, dajte to svojmu mužovi. Máte právo byť jemný ako pierko a občas sa môžete nechať viesť svojou polovičkou. Berieme im priestor na to, čo vždy robia. Muž je dobyvateľ, je takto naprogramovaný a je normálne, že sa chce o svoju ženu starať. Dajme mu na to teda priestor.

Väčšinou to nie je poháňané vašou zlou vôľou alebo túžbou. Aj keď sa niekedy stáva, že vzťahy sa na prvý pohľad rozpadnú a my hľadáme príčinu. Často až pri rozhovoroch s kamarátkou alebo počas terapie si uvedomíte, že ste boli príliš Zosia Samosia, a predsa to vašej láske neposlúžilo. Ten chlap išiel k žene, ktorá mu umožnila predviesť svoju silu a mužnosť. Pamätajte na to a nerobte rovnakú chybu. Muži majú naprogramované gény a existujú určité problémy, ktoré nemôžete prekonať.

Existuje niekoľko riešení, ako zlepšiť svoju ženskosť. Teraz vám poskytneme niekoľko riešení, ktoré vám s tým pomôžu.

1. Domáce SPA

V uponáhľanom svete nie je čas pre seba. Nezabudnite si vždy nájsť aspoň chvíľku na starostlivosť o svoje vnútro a to, čo je vonku viditeľné voľným okom. Najprv si urobte píling, depilujte, naneste masku a naneste pleťovú vodu. Ak chcete ísť ešte o krok ďalej, nechajte to za vás urobiť špecialistov.

2. Nakupovanie

Ženy milujú nakupovanie namiesto toho, aby si kupovali pohodlnejšie teplákové súpravy na doma. Vyberte si pekné červené šaty, ktoré zdôraznia vašu krásu a to, čo máte prezentovať. Pri návšteve galérie skontrolujte, či sa vo vašej zásuvke nenachádzajú sexi súpravy, ktoré rozpália zmysly vášho muža. Ale pozor, nie vždy sa musíte pekne obliecť len kvôli partnerovi. Tiež vám dodá veľkú vlnu sebavedomia, ak budete na seba vyzerať pekne.

3. Zrkadlo

Niekedy sa stáva, že si svoje telo neuvedomujeme, pretože sa naň jednoducho nepozeráme. Je zrejmé, že sa na seba nepozeráme každý deň, no oplatí sa aspoň z času na čas osláviť čas so sebou a svojim nahým telom pred zrkadlom. Stojí za to trochu obetovať a pokúšať sa. Uvedomte si, že naše telo je ôsmy div sveta. Platí jedno pravidlo: ak budeme takto rozmýšľať, budú nás tak vnímať aj muži. Sebavedomie, vztýčená hlava sú veci, ktoré pridávajú na sexepíle na 1000 %.

4. Usmievajte sa

Môžete sa opýtať, prečo ten úsmev. Výskumy ukazujú, že usmievavé ženy majú na mužov veľký vplyv. V ich očiach sa potom zdajú atraktívnejšie. Potom sa vaše pery stanú výraznejšími a ak sa vaše oči zároveň usmievajú, nemôžete sa nezamilovať. Na začiatku vzťahu sa veľa usmievame, pretože sme v eufórii a máme motýle v bruchu, no neskôr to zmizne. Snažte sa to vždy urobiť tak, ako to bolo na prvom rande.

5. Doplnkové činnosti

Lámete si hlavu nad tým, ako využiť voľný čas a neviete si vybrať? Voľte sexi aktivity, môže to byť tanec pri tyči alebo vysoké opätky. Stretnete tam oslobodených ľudí, ktorí sa rovnako ako vy chcú cítiť silne, silne a žensky. Neexistujú lepšie aktivity ako tie, ktoré boli navrhnuté. Ak si nie ste istý, choďte na skúšobnú hodinu, kedykoľvek môžete zrušiť. Ale skúste.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.sk/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
bootky