Romantickí Demonie

Pleaser Flamingo – perfektné topánky pre Pole Dance
6 czerwca 2023
Dievča z Harley Quinn!
24 października 2023

Dnes vám přinášam návrhy bot značky Demonia ideální na Valentýna. Každá alternativní duše, která toto svátky miluje, má příležitost zazářit v botách, ve kterých neprojde nezpozorována. Zde je několik z nich:

SLAY-206 PINK (viditelné na hlavním obrázku) Tyto boty mi dodávají tolik serotoninu! Skvěle zapadnou do stylu cyberpunk nebo nu goth. Mají pěkný tvar, který usnadňuje chůzi v botách, a tkaničky vám umožní je zavázat tak pevně, jak chcete. Tkaničky mají dostatek volnosti, takže se snadno přizpůsobí i širším lýtkům.

SHAKER-60 PINK
Te platformy sú úžasné. Tu je prehľad týchto topánok: Pohodlie: Nie sú príliš ťažké, ale dostatočne pevné, aby som si nikdy nerobila starosti o vyvrtnutie členka. Veľkosť: Veľmi pohodlné! Na bežné nosenie mám veľkosť 39/40 EU a vždy si objednávam veľkosť 9 US. Vzhľad: Ľahko sa hodí k čiernej farbe, pretože čierne pančuchy prechádzajú cez topánku. Materiál je ružový s opáľajúcimi duhovými reflexmi, ktoré sú veľmi pekné. To znamená, že sa ľahko šúpu, takže buď opatrná. Dostala som veľa komplimentov na ich adresu, takže očakávaj to isté.
BEAR-202 PINK
Platformy sú veľmi teplé a skutočne pohodlné, nespôsobili žiadne pľuzgiere a veľmi ľahko sa v nich chodí. Produkt vyzerá tak, ako je vyrobený, a je konštruovaný veľmi, VEĽMI DOBRE!!! Tieto topánky dodajú tvojmu vzhľadu ženskú eleganciu a super módnym zimným štýlom!
STACK-301 PINK
Som zamilovaná do týchto topánok. Farba je krásna, trochu menej holografická, než som očakávala, ale dobrým spôsobom. Sú prekvapivo pohodlné, pravdepodobne ľahšie na chôdzu ako moje topánky na 5,5 palca. Hľadala som topánky, ktoré by zapadli do mojej posedlosti kráľovnej scény, a tieto určite plnia svoju úlohu.
CAMEL-203
Topánky na platforme sú tak roztomilé a pohodlné. Je to moja tridsiata dvojica Demonias a vždy ma uchváti. Kovový zips a očká sú duhové, čo pridáva príjemný akcent. Doslova sa neviem do týchto topánok zavrieť, nosím ich tak často, ako len môžem.

V obchode bootky.sk môžete zakúpiť všetky modely značky DEMONIA. Srdečne vás pozývam prehliadnuť si stránku. Na viac inšpirácie vás pozývam na môj Instagram.

 


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.sk/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
Martyna Zawadzka