Topánky Demonia – vyjadrite sa jedinečným spôsobom.

Odvážne topánky pre Dominatrix.
5 sierpnia 2023

Ak ste niekto, kto rád provokuje, oceňujete alternatívne riešenia, milujete temnú atmosféru a nádych gotiky v každodennom štýle, kolekcia Demonia je určite tá, kde nájdete svoj vysnívaný pár topánok. Démonické, luxusné a zároveň mimoriadne rozmanité riešenia značky budú odrážať vašu neskrotnú dušu a vy tak vyjadríte svoj štýl jedinečným a veľmi originálnym spôsobom. Kolekcia je plná návrhov pre ženy aj mužov, takže tu svoju ideálnu obuv môže objaviť každý.

Jedinečné detaily v pevnej forme

Demonia ako značka, ktorá prezentuje výnimočne výraznú a out-of-the-box obuv, je ideálnou voľbou pre tých, ktorí sa chcú prejaviť a ukázať svoju druhú, mierne temnú a dravú stránku. Od originálnych sandálov a šľapiek, cez efektné tenisky a štýlové čižmy až po topánky na vysokej platforme – každý si tu nájde štýlový prvok, ktorý doplní každý imidž.

Obuv Demonia vyrobená z kvalitných materiálov predstavuje výrazný a odolný spôsob vytvárania kombinácií ako na každodenné nosenie, tak aj na špeciálne príležitosti. Silné inšpirácie gotickým štýlom, tmavé farby kombinované s cvokmi, zaujímavé detaily v nevšedných farbách, motívy s retiazkami, prackami, opaskami, hypnotizujúce kravaty a extravagantné formy podrážok a platforiem robia kolekciu bláznivou a pútavou. Žiadny styling so žiadnym z modelov Demonia nezostane bez povšimnutia!

Kolekcia je plná originálnych kombinácií a obsahuje aj o niečo klasickejšie varianty obuvi, ktoré uspokoja potreby ľudí, ktorí len hľadajú svoj štýl, ale aj tých, pre ktorých je dôležitá jednoduchosť a čo len náznak avantgardného štýlu. Klasické ihličkové čižmy alebo modely vo vojenskom štýle doplnené štýlovými cvokmi či prackami určite osviežia váš šatník, vďaka čomu bude štýlový, no nuda určite nebude. Milovníky 80. rokov a neoviktoriánskeho obdobia očaria bláznivé kombinácie detailov a trochu tajomné platformy, ozdoby a cvoky, ktoré sú pre značku veľmi charakteristické, vám pomôžu vyniknúť z davu.

Vyjadrite sa originálnym spôsobom

Modely obuvi s logom Demonia sú nepochybne jednou z najunikátnejších topánok, ktoré si môžete pridať do svojej zbierky. Sú mimoriadne pohodlné a napriek ich často ťažkému a masívnemu tvaru umožňujú pohodlné nosenie po celý deň. Starostlivé spracovanie a do každého detailu prepracované dizajny umožňujú vytvárať štýly pre gotické podujatia, koncerty či festivaly a nesklame ich ani každý fanúšik fenomenálnych a rozhodných kombinácií. Prvky v transylvánskej atmosfére, extravagantné čižmy na vysokom opätku s motívom lebky, efektné kliny v dúhových farbách, sexi lodičky s leopardím motívom a ostrými cvokmi alebo možno štýlové tenisky s kamienkami? Bez ohľadu na vkus sa určite poteší každý, kto oceňuje na obuvi jedinečné a nevšedné detaily.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.sk/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
bootky