Cíťte sa ako Diva.

Topánky – sexy doplnok.
11 listopada 2021
Stojí za to vybrať kožené topánky.
22 listopada 2021

Vysoké podpätky mužov vždy vzrušovali. V prvom rade sú klasickým a jedinečným doplnkom každého dámskeho outfitu. Obľubujú ich aj Drag Queens a nadšenci pole dance. Na pohľad sú zmyselné a sexi. Dajú sa nosiť každý deň, ale aj „do postele“. Ktoré modely by ste si mali vybrať, aby ste sa vždy cítili zmyselne?

Topánky na vysokom opätku s platformou

Topánky na klasickom vysokom podpätku, s dodatočnou platformou vpredu, vyzerajú veľmi atraktívne a navyše sú mimoriadne stabilné. Dajú sa nosiť ako na zmyselný tanec pri tyči, tak aj na rande. Platforma robí chôdzu v nich oveľa stabilnejšou, čo bude veľmi vhodné pre ľudí, ktorí sa len učia chodiť na veľmi vysokých opätkoch. Vďaka nemu môže byť opätok aj oveľa vyšší ako u štandardných, bez pocitu výšky pri chôdzi. Noha zostane v rovnakom uhle a päta v tomto modeli obuvi je vyššia.

Zlaté topánky na vysokom podpätku.

Skutočná diva by mala zažiariť, takže skvelou voľbou budú zlaté topánky na vysokom opätku s krásnymi flitrami okolo členku a špičky GYPSY-03 značky Funtasma. Živé flitre sa nádherne trblietajú pri každom kroku a vyzerajú oslnivo. Vďaka zapleteným remienkom sú ľahké a dobre držia nohu, vďaka čomu sú mimoriadne štýlové a stabilné vysoké podpätky. Krásne vyzerajú k šatám alebo minisukni. Určite urobia ohromujúci dojem. Ich cigánsky štýl je ideálny na párty alebo do klubu. Ak hľadáte niečo elegantné, ale aj pútavé, určite si vyberte tento model.Zlaté vysoké podpätky vyzerajú krásne s čiernym oblečením – malé čierne šaty so zlatými topánkami dodávajú eleganciu a eleganciu. Zlaté topánky navyše ľahko zladíte s kabelkou alebo inými doplnkami. Zvádzajú k ženskému štýlu a sú jedinečné. Krásne vyzerajú aj so striebornými stylingmi – takýto kontrast spôsobí, že vysoké opätky budú oveľa viditeľnejšie.

Pobaviť model

AMUSE-10 sú naopak ľahké a minimalistickejšie sandále na vysokom opätku so zapínaním po členky. Veľká pracka na členku krásne zvýrazní nohy a navyše zaistí stabilitu pri chôdzi. Vpredu je len jeden remienok, takže tieto topánky dokonale spájajú minimalizmus a pohodlie. Vysoký podpätok krásne zoštíhľuje lýtka a dodáva siluete ľahkosť. Sú vyrobené z jemne lesklej ekokože, ktorá sa krásne trbliece a dodáva tomuto modelu jedinečnosť. Skvele doladia šaty s volánom alebo úzkymi nohavicami. V klubovom štýle urobia skvelý dojem najmä v kombinácii so zlatou kabelkou alebo zlatým šperkom.Zlaté topánky sú ako stvorené pre odvážne a veľmi sexi ženy, ktoré hľadajú doplnok, vďaka ktorému vyniknú. Lesklé podpätky alebo zlaté pracky spôsobia, že celý styling bude okamžite pôsobiť elegantnejšie a luxusnejšie. Zlatá sa skvele hodí k ružovej a čiernej. Jedinečne a predovšetkým nadčasovo pôsobí aj samostatne. Naša ponuka zahŕňa ako topánky kúpané v zlate, tak topánky so zlatými detailmi, ktoré ich krásne odlišujú od ostatných modelov. Určite každá žena, ktorá si je vedomá svojej krásy, nájde pre seba niečo dokonalé.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.sk/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
bootky