Erotické predmety

V našej ponuke nájdete produkty od najväčších a najznámejších výrobcov a dodávateľov v oblasti z Európy a Spojených štátov. Medzi spolupracujúcimi veľkoobchodmi sú napríklad Orion, ST Rubber, Shots Media, Dusedo, EDC, Tonga a EroPartner. Ponúkame aj výrobcov známych značiek spodného prádla, ako sú Obsessive, Livia Corsetti, Noir alebo Leg Avenue. Na predaj máme široký sortiment vrátane spodného prádla, vibrátorov, bábiky, análnych zátek, guličiek a vajíčok, náťahových krúžkov, predlžovačiek, kondómov, masturbačných strojčekov, topánok a DVD diskov. Neustále pridávame novinky na trhu, vďaka čomu budete vždy mať prístup k aktuálnej ponuke.

Našim zákazníkom ponúkame atraktívne cenové podmienky, široký sortiment od popredných výrobcov, vysokú kvalitu výrobkov, vysokú úroveň zákazníckeho servisu, stálu starostlivosť oddelenia predaja a základné produkty v súbore súboru CSV.

Mnohoročné skúsenosti, konkurencieschopné ceny, veľká sortimentná rozmanitosť a zameranie na zákazníka sú vlastnosti, ktoré nás robia jedným z líderov v erotickom priemysle v Poľsku.